tailoring-services-Croitorie Bucuresti – am creat atelierul de croitorie Daky Design in dorinta de a da valoare calitatii pe piata vestimentara romaneasca. Personalul calificat are o bogata experienta in domeniul creatiei vestimentare. Articolele noastre sunt create din materiale de cea mai buna calitate, tinand cont de tendintele momentului in materie vestimentara.

Daca esti in cautarea unui croitor in Bucuresti sau ai nevoie o croitoreasa rapida si la un tarif corect, Daky Design este pentru tine una dintre cele mai avantajoase croitorii (Lista de preturi).

Putem realiza si crea orice tip de produs vestimentar, uniforme medicale (halate, sarafane, rochii la comanda etc.), uniforme pentru saloane de infrumusetare, camasi sau tricouri, echipamente de lucru.

Produsele noastre pot fi personalizate prin broderie, serigrafie sau termotransfer, oferim servicii de retus vestimentar, realizam rochii de ocazie si seara la comanda.

Va asteptam in atelier de croitorie Daky Design pentru o gama larga de servicii, unde va vom intampina cu idei creative, personal calificat si sfaturi utile.